10 листопада – круглий стіл в рамках проекту «Вироблення концепції інформаційної кампанії з переваг вступу до ЄС: досвід Польщі для України»

18:23,
8 Листопада 2007
4580

10 листопада – круглий стіл в рамках проекту «Вироблення концепції інформаційної кампанії з переваг вступу до ЄС: досвід Польщі для України»

18:23,
8 Листопада 2007
4580
10 листопада – круглий стіл в рамках проекту «Вироблення концепції інформаційної кампанії з переваг вступу до ЄС: досвід Польщі для України»

Міжнародна Громадська Організація «Інтерньюз-Україна» має честь запросити Вас взяти участь в роботі круглого столу в рамках проекту «Вироблення концепції інформаційної кампанії з переваг вступу до ЄС: досвід Польщі для України», який відбудеться 10 листопада 2007 року в офісі МГО «Інтерньюз-Україна».

Круглий стіл є спільним проектом Міжнародної Громадської Організації «Інтерньюз-Україна» та Національної комісії з утвердження свободи слова та розвитку інформаційної галузі при Президентові України за підтримки Посольства Республіки Польща в Україні.

Проблема: Українська громадськість відчуває брак інформаційних матеріалів, які висвітлюють те, як євроінтерграційні процеси впливають на життя пересічних громадян ЄС. Найкращим способом виправити описану проблему є вироблення послідовної всеохопної інформаційної кампанії, спрямованої на висвітлення структурних змін в нових державах-членах Європейського Союзу, які реально впливають на підвищення стандартів життя громадян.

Метою круглого столу є обговорення проекту інформаційної стратегії з інформування громадян України щодо переваг вступу України до ЄС шляхом вивчення і трансляції успішного досвіду Польщі в цій сфері.

До уваги учасників пропонуєтсья проект концепції інформаційної кампанії, розроблений фахівцями МГО «Інтерньюз-Україна». Зауваження та коментарі щодо концепції, висловлені вами під час круглого столу, допоможуть фіналізувати документ в альтеративне дорадче рішення з переваг вступу України до ЄС сектору.

Експертну підтримку надаватимуть: Чезарій Левановіч (Cezary Lewanowicz), колишній Директор Європейського інформаційного відділу, відповідального за інформаційну кампанію польського уряду, представник Генерального директорату Європейської Комісії з питань медіа та інформації, Анна Радван (Anna Radwan), президент Польської Фундації ім. Роберта Шумана у Варшаві, та Лукаш Ліпінскі (Lukasz Lipinski), керівник міжнародного відділу газети «Gazeta Wyborcza». Під час проведення круглого столу експерти поділяться успішним досвідом проведення кампанії в Польщі напередодні вступу цієї держави до ЄС, а також нададуть консультації щодо тематики, цільової аудиторії, підходів, методів і індикаторів ефективності інформаційної кампанії

Додається: орієнтовна програма круглого столу та список запрошених.

Час та дата проведення: 10 листопада 2007 року, 10:00 - 17:30.

Місце проведення: офіс МГО «Інтерньюз-Україна», вул. Ризька 15, стм. «Дорогожичі». (карта проїзду додається)

Телефон для довідок: (044) 448 44 40, (044) 501 92 03 або 8 067 243 63 55 звертатись до Сушицької Ольги

Команда «Детектора медіа» не лише бореться за якість української журналістики, але й розповідає про суспільно важливі процеси в Україні. Наші журналісти пишуть про досягнення та проблеми громадського сектору й показують, як активісти впливають на реформи.

Запрошуємо вас долучитися до Спільноти «Детектора медіа». Та разом працювати над тим, щоб ініціативи, які захищають демократичні цінності, ставали більш видимими.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду