Вікторія Сюмар просить головреда газети «Сегодня» надати інформацію про замовників антиреклами

17:57,
9 Квітня 2013
12083

Вікторія Сюмар просить головреда газети «Сегодня» надати інформацію про замовників антиреклами

17:57,
9 Квітня 2013
12083
Вікторія Сюмар просить головреда газети «Сегодня» надати інформацію про замовників антиреклами
На її думку, проти громадських активістів та громадських рухів розгорнуто платну кампанію

«Проти громадських активістів та фондів розгорнуто платну кампанію в інтернет та друкованих ЗМІ» - про це повідомила виконавчий директор Інституту масової інформації Вікторія Сюмар в своїй публікації «Такі захопливі ігри в "бірюлькі"». 

 

Вона звернулася до головного редактора газети «Сегодня» Ігоря Добрована з листом, де просить надати інформацію про замовників статті «Почему гранты не приближают Украину к Европе», яка надрукована у рекламній рубриці видання.

 

Виконавчий директор ІМІ стверджує, що інформація, подана у публікації є неправдивою, зокрема, там йдеться про витрачання коштів за грантом, який ніколи не отримував Інститут масової інформації.

 

За даними «Детектор медіа», газета «Сегодня» поки не надала відповіді на запит. Зазначимо також, що дана стаття була опублікована на десятках українських маловідомих сайтах, а також в англомовному ресурсі  EUReporter, де воно розміщене у вигляді банерної реклами. 

 

Автора публікації, поданого українськими сайтами як литовського експерта «Аndžej Butkus», не вдалося ідентифікувати.

 

Мова в статті йде про діяльність грантодавчих структур, зокрема про Фонд «Відродження», громадських рухів «Опора» та «Чесно». 

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» не лише бореться за якість української журналістики, але й розповідає про суспільно важливі процеси в Україні. Наші журналісти пишуть про досягнення та проблеми громадського сектору й показують, як активісти впливають на реформи.

Запрошуємо вас долучитися до Спільноти «Детектора медіа». Та разом працювати над тим, щоб ініціативи, які захищають демократичні цінності, ставали більш видимими.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду