Український молодіжний фонд розробив Стратегію діяльності на найближчі чотири роки

14:49,
26 Грудня 2023
349

Український молодіжний фонд розробив Стратегію діяльності на найближчі чотири роки

14:49,
26 Грудня 2023
349
Український молодіжний фонд розробив Стратегію діяльності на найближчі чотири роки
Український молодіжний фонд, за підтримки ІСАР Єднання та за участю молоді та експертів, розробив Стратегію діяльності на найближчі чотири роки, адаптовану до умов воєнного стану в Україні.

Стратегія, яка враховує результати дослідження «Вплив війни на молодь України» та висновки з фасилітаційних зустрічей, під керівництвом Юлії Федів та Марії Лемберг, спрямована на становлення УМФ ключовим гравцем у сфері молодіжних ініціатив.

Дмитро Твердохліб, директор фонду, наголосив на важливості стратегічного планування для досягнення цілей установи в обраному часовому проміжку. «Стратегія — це засадничий документ будь-якої інституції. Він дає розуміння, як послідовно пройти всі потрібні етапи для досягнення цілей на певному часовому проміжку. У найближчі чотири роки ми будемо прагнути стати ключовим гравцем у реалізації молодіжних проєктів та ініціатив, спрямованих на забезпечення виконання стратегічних пріоритетів молодіжної політики», — каже Дмитро Твердохліб.

Український молодіжний фонд вбачає свою місію у забезпеченні суб’єктів молодіжної роботи фінансовими, інформаційними та консультаційними ресурсами на основі конкурентної моделі. 

Розробка Стратегії стала можливою завдяки проєкту «Ініціатива секторальної підтримки громадянського суспільства України», реалізованому ІСАР Єднання спільно з УНЦПД та ЦЕДЕМ за фінансової підтримки американського народу через Агентство США з міжнародного розвитку.

Деталі Стратегії доступні для ознайомлення за посиланням.

Команда «Детектора медіа» не лише бореться за якість української журналістики, але й розповідає про суспільно важливі процеси в Україні. Наші журналісти пишуть про досягнення та проблеми громадського сектору й показують, як активісти впливають на реформи.

Запрошуємо вас долучитися до Спільноти «Детектора медіа». Та разом працювати над тим, щоб ініціативи, які захищають демократичні цінності, ставали більш видимими.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду