cs.detector.media
28.01.2014 17:49
Колесніченко пропонує новий закон про регулювання «іноземних агентів»
Колесніченко пропонує новий закон  про регулювання «іноземних агентів»

28 січня народний депутат від Партії регіонів Вадим Колесніченко  зареєстрував проект закону «Про організації, які отримують фінансування з-за кордону» (№4041). Про це йдеться на сайті Верховної Ради.

 

Поки що текст закону на сайті парламенту  відсутній.

 

Нагадаємо, попередня законодавча ініціатива Вадима Колесніченка Закон «Про внесення змін до Закону України «Про судоустрій і статус суддів» та процесуальних законів щодо додаткових заходів захисту безпеки громадян» (№3879) посилював регулювання діяльності громадських організацій в Україні. Цей закон вносив  зміни до закону «Про громадські об'єднання» - зокрема, вводилось поняття «громадське об'єднання, що виконує функції іноземного агента».

 

Як повідомляла «Детектор медіа», 28 січня Верховна Рада на своєму позачерговому засіданні визнала такими, що втратили чинність , 9 з 12 законів, ухвалених парламентом 16 січня. За це рішення проголосував 361 депутат. Також у цей день, парламент підтримав законопроект №4038  «Про внесення змін до Кримінального кодексу України щодо відповідальності за заперечення чи виправдання злочинів фашизму», який встановлює кримінальну відповідальність за публічне виправдання фашизму.

 

«Детектор медіа»

cs.detector.media
DMCA.com Protection Status