cs.detector.media
11.07.2013 19:16
Вікторія Сюмар ще не визначилась із місцем майбутньої роботи
Вікторія Сюмар ще не визначилась із місцем майбутньої роботи

Вікторія Сюмар, яка прийняла рішення про відставку з посади виконавчого директора Інституту масової інформації (ІМІ), ще не визначилась з майбутнім місцем роботи і наразі розглядає запропоновані їй контракти. Про це у коментарі «Детектор медіа» повідомила сама пані Сюмар.

 

Своє рішення залишити ІМІ Вікторія Сюмар прокоментувала необхідністю оновлення громадських організацій  та своїм розчаруванням у спроможності  впливати на процеси лише громадською діяльністю.

 

«Я вважаю, що громадським організаціям дуже важливо постійно оновлюватися, тому прихід нових людей є дуже серйозним фактором для розвитку громадських організацій. В якийсь момент я зрозуміла, що громадська активність в Україні вже не досягає тих результатів, над якими ти багато років працюєш. Залишається спостерігати за «відкатами» і відчувати неспроможність ефективно впливати на ситуацію. І це спонукало шукати інші формати діяльності - не лише у громадській сфері», - розповіла  Вікторія Сюмар.

 

Екс-директор ІМІ також зазначила, що планує і надалі залишатись активною у розбудові українського громадського суспільства.

 

«Є декілька пропозицій і я їх дуже уважно розглядаю, контракти ще ні з ким не підписані. Я залишатимусь громадсько-активною.  Певною мірою буду розширювати сферу своєї діяльності та займатись створенням програми розвитку країни у тих сферах, де є я компетентною.  До таких сфер належить розвиток громадського суспільства, медіа та прозорість.  Сьогодні відверто бракує випрацюваних змістовних речей, у яких все було б чітко викладено і узгоджено серед різних політичних сил. Це потрібно для того, щоб внаслідок цього консенсусу прискорити ухвалення важливих рішень», - прокоментувала медійниця свою майбутню діяльність.

 

Як писала «Детектор медіа», 11 липня на сайті ІМІ було оголошено конкурс на заміщення вакантної посади виконавчого директора Інституту.

 

«Детектор медіа»

cs.detector.media
DMCA.com Protection Status