cs.detector.media
09.03.2012 19:59
Президент Європарламенту запевнив українських журналістів, що виступає за зближення України з ЄС
Мартін Шульц зустрівся з делегацією НСЖУ на чолі із секретарем спілки Олегом Наливайком

Президент Європарламенту Мартін Шульц виступив за подальше зближення України з ЄС, незважаючи на проблеми з демократією. Про це він сказав під час зустрічі з делегацією Національної спілки журналістів України (НСЖУ) на чолі із секретарем НСЖУ Олегом Наливайком, повідомляє УНІАН.

 

«Ви можете бути впевненими, що всередині ЄС, деякі країни-члени наполягають на тому, що, незважаючи на проблеми, Україну потрібно залучати якомога ближче до ЄС. Я думаю, що, зокрема, ваші польські сусіди, переконують, що незалежно від внутрішньої структури і політичної гри в Україні, вона має бути утримана якомога ближче до ЄС. І я згоден з ними», - сказав він.

 

Водночас пан Шульц зазначив, що на сьогодні він не знає нікого в ЄС, хто хотів би запровадити санкції проти українців, незважаючи на те, хто перебуває при владі в Києві.

 

«Є люди, яким більше подобається Юлія Тимошенко, або Віктор Янукович, або Віктор Ющенко, або ще хтось, однак ми маємо визнати результати виборів і мати справу з представниками країни», - підкреслив він.

 

«Детектор медіа»

cs.detector.media
DMCA.com Protection Status