cs.detector.media
23.12.2010 12:51
Оголошено конкурс на посаду менеджера Ініціативи «Право та громадське здоров’я» МФ «Відродження»

Програма «Громадське здоров'я» Міжнародного фонду «Відродження» Фонду Відкритого суспільства оголошують конкурс на заміщення посади  менеджера Ініціативи «Право та громадське здоров'я».

 

Міжнародний фонд «Відродження» входить до мережі Фондів Відкритого суспільства, заснованої фінансистом і філантропом Джорджем Соросом, і є благодійною організацією, що має на меті фінансово та організаційно сприяти становленню відкритого, демократичного суспільства в Україні шляхом підтримки значущих для його розвитку громадських ініціатив.

 

Вимоги до кандидатів:

 

 

Менеджер Ініціативи «Право та громадське здоров'я» працюватиме у двох командах: програми «Громадське здоров'я» МФВ та Ініціативи «Право та громадське здоров'я» (LAHI) програми «Громадське здоров'я» мережі Фондів Відкритого суспільства, що знаходиться у Нью-Йорку (США). 

 

Посадові обов'язки включатимуть:

 

 

Детальнішу інформацію можна знайти за адресою http://www.irf.ua/ua/programs/health та на порталі щодо прав пацієнта, який підтримується МФВ - http://www.healthrights.in/

 

Для участі у конкурсі, будь ласка, надішліть своє CV, дві рекомендації та супроводжувальний лист (українською та англійською мовами) не пізніше 14 січня 2011 р. із позначкою «На конкурс по заміщенню посади менеджера Ініціативи «Право та громадське здоров'я» Христині Басілії на адресу basylia@irf.kiev.ua. По телефону консультації не надаватимуться.

cs.detector.media
DMCA.com Protection Status