cs.detector.media
20.12.2006 15:40
На базі УНІАН створюється інформаційно-аналітичний центр «Громадянське суспільство»
З наступного року на базі агентства УНІАН буде створено інформаційно-аналітичний центр «Громадянське суспільство». Про це повідомила сьогодні прес-служба агентства.
Як говориться у повідомленні, мета роботи центру – посилення інформаційного впливу українських неурядових організацій в медіа-просторі країни.
До участі у проекті планується залучити керівників та активістів громадських організацій у столиці та регіонах України, експертів з питань розвитку громадянського суспільства, соціологів, політологів, журналістів, які спеціалізуються на тематиці НУО, а також кореспондентів і редакторів УНІАН.
За задумом, створення інформаційно-аналітичного центру «Громадянське суспільство» має допомогти організаціям «третього сектора» «проникнути» на шпальти та в ефір центральних і регіональних ЗМІ, що у свою чергу посилить інформування «пересічного» громадянина про повсякденну роботу неурядових громадських організацій та донорських структур, спрямовану на розвиток демократичних суспільних інституцій.
Проект реалізовуватиметься агентством УНІАН спільно із Фундацією «Відкрите суспільство» за підтримки Міжнародного фонду «Відродження».
cs.detector.media
DMCA.com Protection Status