cs.detector.media
Анна Єгорова
«ЗМІ для змін»
23.02.2024 08:36
Центр «Розвиток КСВ» здобув нагороду Innovative Solutions 2024 на міжнародному конкурсі інклюзивних проєктів
Центр «Розвиток КСВ» здобув нагороду Innovative Solutions 2024 на міжнародному конкурсі інклюзивних проєктів
Проєкт, який навчає молодь з інвалідністю працювати на фрилансі, визнано кращим з-поміж 523 поданих заявок.

На початку грудня український онлайн-курс для молоді з інвалідністю «Career Hub Pro: Фриланс» став одним з 77 переможців міжнародного конкурсу інклюзивних проєктів ZeroProjectCall24, повідомила «Детектору медіа» пресслужба громадської організації «Центр “Розвиток КСВ”», що втілює проєкт. У центрі уваги конкурсу цьогоріч були інклюзивні рішення у сфері інновацій, інклюзивної освіти та інформаційно-комунікаційних технологій. 

Робін Тім Вайс, директор з міжнародних зв'язків Zero Project, сказав, що «Career Hub Pro» вирізняється своєю здатністю навчати молодих людей з інвалідністю цифровим навичкам, необхідним для досягнення успіху в 21 столітті, що позначене нестабільністю.

Марина Саприкіна, керівниця ГО «Центр “Розвиток КСВ”» розповіла, що на 3 програми подалися 1000 людей з інвалідністю. Нині команда Career Hub запускає четвертий курс, але з додатковими можливостями для учасників. Зокрема, тепер для них доступні безоплатні кар’єрні консультації та більше годин менторських сесій. Курс стартує 28 лютого; подали заявки 164 людини. 

Марина Саприкіна, керівниця ГО «Центр “Розвиток КСВ”»

Ключове завдання курсу — надати молодим людям можливість професійно розвиватися у сферах, які мають попит, та забезпечувати власну фінансову самостійність у гнучкому форматі. Програма курсу була розроблена з урахуванням потреб студентів та студенток, тому заняття супроводжуються перекладом жестовою мовою та субтитруванням, а всі навчальні матеріали адаптовані для сприйняття людьми з порушеннями зору.

Також додатково під час навчання можна отримати знання з просування власних послуг у соціальних мережах, про особливості роботи на фрилансі і поспівпрацювати із реальними замовниками. 

На титульному фото: Команда Центру «Розвиток КСВ» 22 лютого офіційно отримала нагороду на міжнародній конференції ZeroProjectCall24 у Віденському міжнародному центрі («Місто ООН»). Фото: пресслужба Центру «Розвиток КСВ»

cs.detector.media
DMCA.com Protection Status