cs.detector.media
02.02.2024 20:01
Доступний освітній серіал «Як побудувати дієву громадську організацію»
Доступний освітній серіал «Як побудувати дієву громадську організацію»
Це безкоштовний теоретично-практичний курс і практичні поради для тих, хто прагне перетворити волонтерську ініціативу на сильну організацію.

Освітній серіал «Як побудувати дієву громадську організацію» розробила громадська організація «ІСАР Єднання» для платформи Дія.Освіта в межах проєкту «Ініціатива секторальної підтримки громадянського суспільства України».

Курс включає 8 відеосерій по 10—17 хвилин і фінальний тест. Кожна серія розкриваю одну тему, зокрема як працює громадський сектор, від ініціативної групи до інституції, стратегія організації, управління організацією, де взяти гроші на ініціативи, як сформувати довіру до вашої організації, комунікації, організаційний розвиток.

Теми розкривають:

Ведуча освітнього серіалу — експертка з оргрозвитку громадських ініціатив, заступниця виконавчого директора ІСАР Єднання Наталія Климова.

Зазначається, що серіал розраховує на аудиторію молоді, активних громадян і освітян.

Нагадаємо, на платформі «Зрозуміло!» доступний онлайн-курс «Історія українського громадянського суспільства». Курс безкоштовний і складається з 12 відеолекцій, вступного та фінального тестувань, містить практичні завдання.

cs.detector.media
DMCA.com Protection Status