cs.detector.media
24.01.2024 21:35
25 січня — презентація аналітичного огляду «Відбудова в Україні 2023—2024: висновки та виклики»
25 січня — презентація аналітичного огляду «Відбудова в Україні 2023—2024: висновки та виклики»
Протягом 2023 року Інститут аналітики та адвокації проаналізував майже 2500 новинних повідомлень, присвячених відбудові, здійснив їхню класифікацію, оцінив прогрес та проєкти відбудови на національному та місцевому рівнях.

Громадська організація «Інститут аналітики та адвокації» (ІАА) запросила обговорити головні спостереження, ключові події відбудови за 2023 рік та виклики, на які варто звернути увагу у 2024-му. Формат заходу передбачає презентацію аналітичного огляду та обговорення викликів і планів регіонального розвитку.

Учасники обговорення: 

Цей огляд є першим випуском серії і має на меті допомогти громадськості, оглядачам та представникам медіа відстежувати та оцінювати діяльність у сфері відбудови України. 

Теми для обговорення:

Дата та час: 25 січня, 15:00—16:30.

Формат: онлайн обговорення на платформі Zoom.

Робоча мова: українська.

Попередня реєстрація за посиланням.

Зустріч відбудеться в рамках Програми сприяння громадській активності «Долучайся!», що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) та здійснюється Pact в Україні. Зміст аналітичного огляду відбудови є винятковою відповідальністю Pact та його партнерів i не обов’язково відображає погляди Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) або уряду США.

 

cs.detector.media
DMCA.com Protection Status