cs.detector.media
13.12.2023 15:44
14 грудня — презентація українського звіту Барометр ОГС за 2023 рік
14 грудня — презентація українського звіту Барометр ОГС за 2023 рік
Захід відбудеться впродовж 11:00—13:10 офлайн і онлайн. Передбачена трансляція на facebook-сторінці УНЦПД.

Барометр ОГС — це інструмент, розроблений для оцінювання середовища громадянського суспільства в країнах Східного партнерства. Він складається з набору стандартів та показників у 11 різних сферах для вимірювання як законодавства, так і практики. Їх розроблено на основі огляду міжнародних стандартів та найкращих регуляторних практик для врахування потреб та тенденцій в регіоні.

Cпікери:

Реєстрація за посиланням.  

Для отримання додаткової інформації про подію, деталі програми та суміжних питань по заходу просимо комунікувати з Валерією Скворцовою, виконавчою директоркою УНЦПД: executive@ucipr.org.ua, тел. +380988141788

Презентацію організовано в рамках проєкту «Барометр ОГС: компас сприятливого середовища та розширення можливостей ОГС», що реалізується за фінансової підтримки Європейського Союзу. Проєкт реалізується Європейським центром некомерційного права (ECNL) та регіональними партнерами: Transparency International у Вірменії; MG Consulting LLC в Азербайджані; Інститут громадянського суспільства в Грузії; Асоціація Promo-LEX в Молдові; та Український незалежний центр політичних досліджень (УНЦПД).

Більше можливостей грудня в громадянському суспільстві читайте тут

Зображення УНЦПД

 

cs.detector.media
DMCA.com Protection Status