cs.detector.media
06.10.2023 12:49
Кампанія «Подаруй підтримку тим, хто захищає» закликала донатити на сесії терапії для військових
Кампанія «Подаруй підтримку тим, хто захищає» закликала донатити на сесії терапії для військових
Проєкт пропонує «підвісити» сесію з психотерапевтом для того, хто її потребує, або ж задонатити вільну суму для її проведення.

Кампанію «Подаруй підтримку тим, хто захищає» запустили до Дня захисників і захисниць платформа для онлайн-терапії Hedepy та громадська організація «Психологічна підтримка і реабілітація "Вільний Вибір"». Проєкт покликаний психологічно підтримувати військових, ветеранів і ветеранок, а також довести, що отримувати допомогу — не соромно.

Підвісити консультацію можна за посиланням. На сайті кампанії пишуть, що кожна 1000 гривень — це одна сесія.

«Зараз як ніколи важливо допомагати, а також підтримувати ментальний стан захисників: людей, які платять найвищу ціну для того, аби захистити нас. Учасники бойових дій можуть стикатися зі складнощами у цивільному житті, а також потребувати підтримки. Для того, аби зробити психологічні послуги доступними і допомогти військовослужбовцям впоратись з труднощами, два психотерапевтичних проєкти об’єднали свої сили та експертність», — пояснили в команді проєкту.

Плакат кампанії «Подаруй підтримку тим, хто захищає»

Крім того, разом із вуличним художником ukrgatikula і воєнним фотографом Віталієм Юрасовим Hedepy та «Вільний Вибір» розмістили плакати в центрі Києва та на дійсних блокпостах. Таке розташування плакатів — «важливе нагадування про те, що війна продовжує змінювати реальність нашого життя», пояснили в команді проєкту.

Плакат кампанії «Подаруй підтримку тим, хто захищає»

Читайте також:

Громадська організація «Психологічна підтримка та реабілітація “Вільний Вибір”» працює у сфері ветеранських справ з 2015 року. Її місія — надання психологічної підтримки ветеранам, ветеранкам, військовим та їхнім родинам у доказових методах психотерапії; творити та розвивати екологічну, професійну спільноту фахівців сфери ветеранських справ. У червні організація презентувала мобільний застосунок психологічної підтримки для ветеранів і ветеранок «База».

Hedepy — проєкт онлайн-психотерапії, який зародився в Чехії під час пандемії. Компанія працює більш ніж у десяти країнах Європи, а навесні 2022 року розпочала роботу в Україні. Зазначається, що поштовхом до цього став новий етап російсько-української війни. На початку вторгнення платформа допомагала біженцям з України, а згодом команда вирішила вийти на український ринок, щоби допомагати всередині країни.

Нагадаємо, «Детектор медіа» також публікував поради психологів і психологинь про те, як цивільним спілкуватися з військовими, як підтримувати людину в складних обставинах, а також як під час війни впоратись зі стресом і зняти життя з паузи.

Фото, зображення кампанії «Подаруй підтримку тим, хто захищає»

cs.detector.media
DMCA.com Protection Status