cs.detector.media
26.09.2023 12:13
3 — 4 жовтня — Вебінар «Законодавство про волонтерську і гуманітарну діяльність, оподаткування: як ОГС стати сильнішими?»
3 — 4 жовтня — Вебінар «Законодавство про волонтерську і гуманітарну діяльність, оподаткування: як ОГС стати сильнішими?»
Тренерки розкажуть, як зареєструватись у реєстрі волонтерів, який веде ДПС; яким є порядок звітування за зібрані кошти, якою є відповідальність за порушення податкового законодавства при зборах благодійної допомоги, як правильно оформити операції з гуманітарною допомогою, як завезти й передати гуманітарну допомогу для ЗСУ, дотримуючись закону.

Вебінари організовує проєкт «Ініціатива секторальної підтримки громадянського суспільства України». Мета — підтримати новостворені українські громадські та благодійні організації, які безпосередньо підтримують військових і цивільних.

Організатори запланували розкрити дві теми:

Обидва вебінари пройдуть на платформі Zoom упродовж 11:00 — 13:00. Трансляція та запис заходів не передбачені.

«Для ОГС, які працюють з гуманітарною допомогою, залучають волонтерів до своєї діяльності є критично важливим розумітися на законодавстві, що регулює цю діяльність. Посилення інституційної спроможності та розвиток таких ОГС є фактично неможливими без цих знань», — написали організатори в анонсі події.

Реєстрація до 29 вересня за посиланням.

cs.detector.media
DMCA.com Protection Status