cs.detector.media
20.05.2023 14:52
25 травня — дискусія «Підтримка ветеранів: що потрібно змінити та яка роль ОГС у державній політиці у сфері ветеранів»
25 травня — дискусія «Підтримка ветеранів: що потрібно змінити та яка роль ОГС у державній політиці у сфері ветеранів»
Мета заходу — створити майданчик для діалогу та партнерства організацій громадянського суспільства, які опікуються ветеранами, з державою.

У четвер, 25 травня, о 14:00 відбудеться дискусія «Підтримка ветеранів: що потрібно змінити та яка роль ОГС у державній політиці у сфері ветеранів» у хабі ІСАР «Єднання» — «Дім громадянського суспільства» (м.Київ, вул.Еспланадна, 17-А). Про це повідомила пресслужба організації.

До обговорення запрошують долучитися представників громадського сектору, ветеранів, волонтерів, які працють у цій сфері, а також представників місцевих та центральних органів влади.

Метою заходу є створення майданчика для діалогу та партнерства організацій громадянського суспільства, які опікуються ветеранами, з державою, а також скоординувати спільні дії, визначити вектори роботи та ділянки, де ОГС могли б долучитися зі своєю підтримкою.

Захід відбудеться у змішаному форматі (наживо/онлайн).

Взяти участь у дискусії можна буде онлайн через платформу Zoom, після реєстрації учасники отримають посилання на конференцію. Окрім цього, захід транслюватимуть на фейсбук-сторінці та ютуб-каналі ІСАР «Єднання». 

Серед спікерів/ок:

Зареєструватися на подію можна за посиланням. 

Захід організовано у межах проєкту «Ініціатива секторальної підтримки громадянського суспільства України», що реалізується ІСАР «Єднання» у консорціумі з Українським незалежним центром політичних досліджень (УНЦПД) та Центром демократії та верховенства права (ЦЕДЕМ) завдяки підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID). Інформаційним партнером заходу є Міністерство соціальної політики України та Veteran Hub — простір для ветеранів та громадських організацій.

Афіша: ІСАР «Єднання»/фейсбук

cs.detector.media
DMCA.com Protection Status