cs.detector.media
08.05.2023 15:21
Сайту Фонду Сергія Притули оновили дизайн і функціонал
Сайту Фонду Сергія Притули оновили дизайн і функціонал
Залишити пожертву на благодійні ініціативи фонду на сайті стало простіше.

Оновлений вебсайт благодійної організації «Благодійний фонд Сергія Притули» об’єднує два головні напрями роботи фонду — військову та гуманітарну допомогу, містить звітність про проєкти й закупівлі, а також інформацію про саму організацію та її команду, повідомили в дизайн-агенції Lazarev. Як зауважили в пресрелізі, команда зробила оновлення безкоштовно.

Мета — щоби сайт заохочував людей безперешкодно донатити в Україні та за кордоном, ідеться в повідомленні агенції. Для цього має слугувати нова інтерактивна функція — віджет, який дозволяє ввести суму допомоги одразу на вебсайті, додали в дизайн-агенції Lazarev.

Зазначається, що над проєктом працювали протягом чотирьох місяців приблизно двадцять членів агенції Lazarev і команди розробників Brights. «Робота була водночас цікавою і складною, адже не часто з’являється нагода працювати над проєктом, аудиторією якого є і кожен з нас, а від його результатів може залежати життя», — розповіла проєктна менеджерка Lazarev.agency Валерія Маширо. 

Сайт отримав новий вигляд ще в лютому, проте нині проєкт остаточно завершено після втілення правок і нових ідей дизайнерами та розробниками, додав маркетинг-директор агенції Юрій Шепта в коментарі «Детектору медіа».

Серед інших робіт дизайн-агенції Lazarev в Україні — офіційний сайт Lviv.travel, внутрішня система Укравтодору, вебсайт UA travel, вебсайт бізнес-школи MIM тощо.

Нагадаємо, «Детектор медіа» розповідав про одну з інціатив Фонду Сергія Притули — Центри готовності цивільних, де всіх охочих навчають базових навичок, які корисні в умовах війни

Скриншоти: prytulafoundation.org

cs.detector.media
DMCA.com Protection Status