cs.detector.media
25.04.2023 13:49
На Одещині оголосили грантовий конкурс на підтримку та розбудову спроможності спільнот
На Одещині оголосили грантовий конкурс на підтримку та розбудову спроможності спільнот
Організації або їхні представники можуть отримати грант на суму від 30 000 до 160 200 гривень.

Молодіжна громадська організація «Партнер» оголоcила грантовий конкурс у межах програми «Інтегрована гуманітарна відповідь в умовах війни та післявоєнного відновлення». Про це повідомляє сайт «Гурт».

Організація має намір підтримати ініціативи спільнот для покращення їхнього добробуту в умовах війни та розвитку їхнього потенціалу для подальшої допомоги нужденним. 

Завданнями конкурсу є:

Пріоритет буде надаватись заявкам, що спрямовані на нагальні гуманітарні потреби, які виникають під час війни, — організація доступу до ресурсів першої необхідності (води та харчування — наприклад, буріння свердловин, риття колодязів, ремонт магазину, гуртожитку, мосту тощо), забезпечення ліками й медичною допомогою, відновлення задовільних умов для проживання (окрім капітальних ремонтів помешкань) та інше.

Отримати грантову допомогу можуть як зареєстровані громадські організації, так і незареєстровані команди та громадські ініціативи, а також індивідуальні представники спільнот. Конкурс проводиться лише для представників Одеси та Одеської області.

Громадські організації можуть працювати з людьми, які потребують нагальної гуманітарної допомоги, зокрема:

Організатори обиратимуть переможців конкурсу, зважаючи на такі критерії:

У межах конкурсу організації або представники спільнот можуть отримати грант на суму від 30 000 до 160 200 гривень. 

Конкурс проводиться за фінансової підтримки Міжнародного Благодійного Фонду «Альянс Громадського Здоров'я» і за технічної підтримки Благодійної організації Christian Aid.

cs.detector.media
DMCA.com Protection Status