cs.detector.media
22.04.2023 19:06
Стівен Кінг запропонував Ілону Маску передати гроші за його галочку у Twitter до Фонду Притули
Стівен Кінг запропонував Ілону Маску передати гроші за його галочку у Twitter до Фонду Притули
Також відомий письменник порадив Маску додати до цього «ще трохи».

Американський письменник Стівен Кінг запропонував мільярдеру та винахіднику Ілону Маску, який є власником соцмережі, «віддати його галочку верифікації у Twitter на благодійність». До прикладу у Фонду Сергія Притули.

Про це він написав у своєму дописі у Twitter.

«Це лише 8 доларів, тому, можливо, Маск міг би й додати трохи», — припустив письменник.

Сергій Притула вже відреагував на цю пропозицію. Він публічно подякував письменнику та написав, що його фонд отримав дуже серйозну рекомендацію. «Привіт, Стівене, це чудова ідея! Дуже дякую! Допоможемо Україні боротися за свободу разом!», — звернувся до Стівена Кінга український волонтер.

Як відомо, починаючи з квітня за синю галочку верифікації користувачі Twitter мають сплачувати по 8 доларів кожного місяця. Соцмережа видаляє старі позначки верифікації у тих, хто їх мав раніше. Стівен Кінг був одним з тих, хто розкритикував таке рішення та заявив про незгоду платити.

Втім профіль Стівена Кінга залишається позначеним як верифікований. Хоча, за словами письменника, він не платив за підписку на Twitter Blue.

Стівен Кінг підтримує Україну із самого початку широкомасштабного вторгнення Росії в Україну. 

28 лютого 2022 року письменник висловив підтримку українцям, одягнувшись у символічну футболку. На ній було написано гасло I stand with Ukraine, тобто «Я підтримую Україну». Крім того, Стівен вирішив не продовжувати контакти з російськими видавництвами.

Згодом Стівен Кінг написав, що це війна Путіна, бо саме від його рук гинуть жінки та діти. Письменник наголошував, що важливо, аби росіяни розуміли, що насправді відбувається. Пізніше він заявив, що Путін має щезнути без сліду.

Кінг також відреагував на успіхи ЗСУ під час контрнаступу і доповнив, що «українці надирають дупи». А також він прокоментував «бавовну» на Кримському мосту.

А напередодні нового року американський письменник озвучив своє найзаповітніше бажання на 2023 рік. «Король жахів» мріє, щоб в Україні нарешті настав мир.

Днями Стівен закликав світову спільноту частіше згадувати про війну в Україні. У своїх соцмережах письменник написав символічний допис на підтримку України на тлі найближчого контрнаступу ЗСУ. «Тримайте Україну у себе в серці та думках», — попросив він.

cs.detector.media
DMCA.com Protection Status