cs.detector.media
13.03.2023 10:26
Стартує проект «Твої можливості» для жінок зі статусом ВПО
Стартує проект «Твої можливості» для жінок зі статусом ВПО
Жінок навчатимуть, як налагодити життя на новому місці та розпочати змінювати обставини навколо себе.

У проекті, який стартує 15 березня та відбуватиметься у форматі 21-денного марафону, українки, що постраждали внаслідок великого вторгнення, дізнаються про можливості працевлаштування, безкоштовної освіти, перекваліфікації, вивчення іноземних мов.

Крім того, вони отримають рекомендації щодо фінансової допомоги від держави та міжнародних донорів, роз’яснення щодо своїх прав та можливостей як ВПО, цивільного права в умовах війни тощо.

«Це проект про підтримку, про турботу, про мотивацію до змін і про корисні знання для тих жінок, хто опинився віч-на віч на новому місці з новими проблемами. Це проект про можливість зняти своє життя з паузи, щоб почати діяти і змінювати обставини навколо себе», — говорить Людмила Євсєєнко, директор громадської організації Фонд Інновацій та Розвитку-Україна, який організував навчання. 

В рамках проєкту «Твої можливості» передбачені такі заходи: 

Участь у проєкті безкоштовна. Щоб потрапити до нього — достатньо приєднатися за посиланням в телеграм https://t.me/+Dx32OWT638s1MzAy

Проект реалізує Фонд Інновацій та Розвитку-Україна IDF Reforms Lab за фінансової підтримки Black Sea Trust for Regional Cooperation та European Union in Ukraine.

cs.detector.media
DMCA.com Protection Status