cs.detector.media
09.03.2023 13:02
П’ять кроків до успіху громадської організації: Фонд Східна Європа запускає марафон «Разом ми сильніше»
П’ять кроків до успіху громадської організації: Фонд Східна Європа запускає марафон «Разом ми сильніше»
Громадські організації дізнаються, як стати більш впізнаваними, підвищити свою інституційну спроможність та професійну компетентність.

21-31 березня відбудеться безкоштовний онлайн-марафон «Разом ми сильніше». Спільно з освітньою онлайн-платформою «Зрозуміло!» його організовує українська неприбуткова благодійна неурядова організація Фонд Східна Європа.

Мета заходу — допомогти громадським організаціям залучити ще більше підтримки від донорів та партнерів, щоб допомогти максимальній кількості людей.

Протягом десяти днів представників громадського сектору навчатимуть таким примудрощам:

Про все це та багато іншого учасникам марафону розповідатимуть гендиректорка БФ «Твоя опора» Валерія Татарчук, членкиня «Федерації професійних бухгалтерів та аудиторів України» Лариса Шкурка, адвокатка та експертка у сфері захисту прав людини Анна Саєнко, менеджерка з розвитку програм моніторингу та оцінки Фонду Східна Європа Любов Марголіна та експертка з комунікацій в некомерційному секторі, координаторка PRacticum Ірина Тітаренко.

Після проходження фінального опитувальника-анкети учасники марафону отримують іменні сертифікати. Зареєструватися на захід можна тут

Ініціатива відбувається в межах реалізації програми «Шелтер», що впроваджується Фондом Східна Європа за фінансової підтримки Embassy of Denmark in Ukraine.

cs.detector.media
DMCA.com Protection Status