cs.detector.media
27.01.2023 16:21
Учасники молодіжної програми UPSHIFT створили курс з фінансової грамотності для порталу «Дія. Цифрова освіта»
Учасники молодіжної програми UPSHIFT створили курс з фінансової грамотності для порталу «Дія. Цифрова освіта»
Новий освітній серіал про базові принципи працевлаштування та фінансову грамотність, створений учасниками програми UPSHIFT, вже в доступі на порталі «Дія.Цифрова освіта».

З початком війни мільйони українців покинули власні домівки, втратили роботу, вимушені шукати нові можливості для самореалізації та отримання доходу. 

Знайти нову роботу, перевезти та забезпечити сім’ю, не застрягти в боргах — проблеми, які постають перед багатьма українцями зараз. Саме тому на порталі «Дія.Цифрова освіта» вийшов новий серіал під назвою «Базові принципи працевлаштування та фінансової грамотності», що буде корисний внутрішньо переміщеним особам та всім тим, хто у пошуку роботи. Також він допоможе підвищити цифрову грамотність, щоб адаптуватися до нових умов якнайшвидше. 

Створили курс Павло Рижов, Роман Мичка​​ і Володимир Кулініч в межах програми UPSHIFT від «ЮНІСЕФ» за підтримки Уряду Японії, Міністерства цифрової трансформації України та Київської школи економіки.

«Після 24 лютого 2022 року економічна ситуація в країні стала складною, доволі проблематично знайти роботу, а фінансова захищеність населення на низькому рівні. Тому ми вирішили створити цей серіал. Так ми хочемо зробити свій внесок у покращення рівня життя українців і побудову сильної та самодостатньої України. Фінансова освіченість — це фундамент для якісного і довгострокового економічного зростання України. А навички з працевлаштування — це основа для забезпечення гідною роботою», — вважає Павло Рижов.

«Ми даємо базові знання про персональні фінанси від того, як керувати своїм бюджетом, до того, що це таке та як його скласти. І як потихеньку, навіть у таких нестабільних умовах, почати інвестувати, думати про майбутнє, мріяти та розвиватися», — доповнює Володимир Кулініч.

Освітній серіал містить 5 серій тривалістю 7-17 хв і доступний за цим посиланням

Нагадаємо, що рух «Єдині» за підтримки Українського культурного фонду та Уповноваженого із захисту державної мови Тараса Кременя розпочав новий набір на курси з вивчення української мови. Також для шкільних вчителів, директорів і адміністрації стартував безплатний онлайн-курс «Спільно до навчання: ефективна та безпечна освіта під час війни». А Європейський Союз і Програма розвитку ООН (ПРООН) в Україні оголосили про запуск онлайн-курсу «Управління кризовим реагуванням та інтеграція внутрішньо переміщених осіб (ВПО) у територіальних громадах в умовах воєнного стану».

cs.detector.media
DMCA.com Protection Status