cs.detector.media
23.01.2023 22:17
Жінок-підприємиць запрошують на тренінгову програму
Жінок-підприємиць запрошують на тренінгову програму
Учасниці дізнаються, як перетворити власну бізнес-ідею у прорахований покроковий бізнес-план, готовий до запуску, пропрацювати виклики бізнесу, пов’язані з масштабуванням, кризовим менеджментом та залученням інвесторів.

Ukrainian Women Entrepreneurs Hub оголошує про старт навчальної онлайн-програми для жінок-підприємиць UWE Hub 2.0., яка реалізується Центром «Розвиток КСВ» в межах програми USAID «Мріємо та діємо».

Тренінгова програма покликана допомогти жінкам, які хочуть створити та розвинути власну справу в Україні, досягти фінансової незалежності, прокачати навички пітчингу та стати ефективними лідерками у часи невизначеності. Програма проходитиме онлайн у лютому та березні 2023 року. 

«Український бізнес тримає економіку країни і значну частину в цьому займають жінки-підприємиці, які продовжують чи розпочинають свою справу, попри військовий стан та блекаут. Восени 2022 року більш як сто українок спробували себе у підприємництві завдяки першій навчальній програмі UWE Hub 1.0. Сімнадцять фіналісток пітчили власні проєкти у фіналі та троє з них отримали грант на оплату консультаційних та експертних послуг для розвитку власної справи у розмірі 4000 доларів. Завдяки програмі учасниці збільшили продажі, удосконалили бізнес-модель та фінансовий план, залучили інвесторів та почали створювати колаборації», — інформують організатори проєкту.

Оновлена навчальна онлайн-програма допоможе жінкам підприємицям перетворити власну бізнес-ідею у прорахований покроковий бізнес-план, готовий до запуску, пропрацювати виклики бізнесу, пов’язані з масштабуванням, кризовим менеджментом та залученням інвесторів. Також учасниці зможуть прокачати навички бізнесового маркетингу та брендингу, дізнаються, як впроваджувати інновації та позитивний вплив у бізнес-модель та операційну діяльність. 

«Мета навчальної програми — допомогти жінкам-підприємцям отримати актуальні та практичні знання щодо запуску та розвитку власної справи, а також навчити впроваджувати в бізнес-модель та операційні процеси елементи сталого розвитку та позитивного імпакту. Щоб не лише реалізовуватися у бізнесі, а також підтримувати економіку країни під час війни», — зазначила Марина Саприкіна, засновниця проєкту UWE Hub, керівниця Центру «Розвиток КСВ» та експертка зі сталого розвитку та КСВ.

Упродовж 6 тижнів учасниці відвідають 10 практичних онлайн-лекцій та додаткові воркшопи, почнуть працювати над індивідуальними бізнес-планами під керівництвом менторів та менторок зі всього світу, познайомляться з іншими успішними підприємицями та виведуть свій бізнес на новий рівень. На завершення – Pitching Night із зірковими гостями, під час якого буде обрано три переможниці, яких буде нагороджено грантом на суму 4 тисячі доларів на оплату консультаційних та експертних послуг для посилення свого бізнесу.

Навчальна програма орієнтована на:

«До участі в програмі UWE Hub я і моя dream team особливо не розуміли бізнес-процесів, хоча і переросли в бізнес, де є комерційні пропозиції і проєкти. Маючи досвід роботи з 2010 року, ми вчилися винятково інтуїтивно та вибудовували бізнес-стратегію, місію і візію теж інтуїтивно. UWE Hub допоміг познайомитися з термінологією, більш цілісно розуміти власний бізнес, перейти на новий рівень. А ще ми почали ставити собі правильні питання. Я вдячна дівчатам-учасницям за теплоту, а організаторам — за можливість прожити ці півтора місяці разом. Впевнена, що основною мотивацією, чому люди йдуть у такі проєкти, як UWE Hub, є нетворкінг. Ця тема дуже потужно працює на виході, бо навіть якщо ти не виграєш грошову перемогу, ти знайдеш класні знайомства», — поділилася переможниця навчальної програми UWE hub 1.0. Людмила Киселиця. 

Критерії вибору учасниць програми: 

Відбір учасниць відбуватиметься на основі якісної заявки, мотивації та онлайн інтерв'ю з учасницями для фінального відбору.

«UWE Hub мене "зачепив" тим, що тут не було обмежень щодо учасниць і будь-хто, навіть жінка, яка не має гігантського досвіду та особливих успіхів у бізнесі, мала змогу взяти участь у програмі нарівні з усіма. Єдине, що потрібно — бажання розвивати власну справу, на якому б вона не була етапі. Завдяки участі у програмі UWE Hub мені вдалося отримати консультаційну підтримку від Еммануеля Льове, бізнес-консультанта, ментора та співзасновника "Emervill", із яким ми продовжуємо співпрацю і зараз», — зазначила учасниця навчальної програми UWE hub 1.0. та власниця бізнес-ідеї на стадії запуску Ганна Третьякова.

Щоб подати заявку на участь, зареєструйтеся за посиланням до 5 лютого включно.   

UWE hub (Ukrainian Women Entrepreneurs Hub) — це спільнота свідомих підприємиць, які зацікавлені у розвитку власної справи, і стейкхолдерів, які готові підтримувати бізнеси жінок. Програма UWE Hub започаткована у серпні 2022 році Центром «Розвиток КСВ» у рамках Програми «Мріємо та діємо». 

CSR Ukraine, Центр «Розвиток КСВ» — експертна організація в Україні, що об’єднує понад 40 великих компаній, спільно з якими вже десять років просуває принципи сталого ведення бізнесу та соціальної відповідальності, реалізує власні соціальні проєкти, надає консультації, проводить семінари та тренінги з КСВ-питань та звітів як для приватних компаній, так і для державних органів влади. Є національним партнером CSR Europe (Брюссель, Бельгія) і Всесвітньої бізнес-ради зі сталого розвитку (Женева, Швейцарія). 

Програма «Мріємо та діємо» впроваджується за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) та виконується IREX у партнерстві з «Будуємо Україну разом» (БУР), Центром «Розвиток корпоративної соціальної відповідальності» (CSR Ukraine), Making Cents International (MCI), Міжнародним республіканським інститутом (IRI) та Zinc Network.

Фото: Microsoft Edge on Unsplash

cs.detector.media
DMCA.com Protection Status