cs.detector.media
20.01.2023 14:15
Розпочався конкурс текстових і відеоматеріалів про витрати на відбудову системи охорони здоровʼя
Розпочався конкурс текстових і відеоматеріалів про витрати на відбудову системи охорони здоровʼя
Експертна організація «StateWatch» запустила конкурс інформаційних матеріалів про фінансові витрати на відбудову системи охорони здоровʼя.

Експертна організація «StateWatch» відкрила набір на конкурс інформаційних матеріалів про фінансові витрати на відбудову системи охорони здоровʼя України для регіональних журналістів, розслідувачів та активістів. До конкурсу запрошуються медійники та експерти, які моніторять витрати бюджетних та міжнародних коштів на місцевому рівні.

Про це повідомила пресслужба організації.

«Конкурс спрямований привернути увагу суспільства до питань підзвітності, прозорості, та ефективності фінансових витрат на відбудову закладів охорони здоровʼя», — ідеться у повідомленні.

Аби взяти участь у конкурсі, необхідно:

1. Подати аналітичний чи розслідувальний матеріал у текстовому або відеоформаті, який опублікований в регіональних ЗМІ або на вебсайтах громадських організацій за період з травня 2022 по січень 2023 року на тему гуманітарної або міжнародної фінансової допомоги, бюджетних витрат у галузі охорони здоровʼя. У матеріалі має бути зазначено авторство учасника конкурсу.

2. Заповнити анкету до 23:59 31 січня 2023 року.

Експертне журі оцінюватиме публікації за критеріями правдивості, точності, ексклюзивності, наявності документального підтвердження та висновків автора. За результатами відбору 7 лютого організатори оголосять 7 переможців, які отримають грошову винагороду у розмірі 4000 грн кожному.

Долучитися до участі в Конкурсі можна за посиланням

Конкурс підготовлений за фінансової підтримки Європейського Союзу. Його організація та зміст є виключною відповідальністю аналітичного центру StateWatch і не обовʼязково відображає позицію Європейського Союзу.

cs.detector.media
DMCA.com Protection Status