cs.detector.media
04.01.2023 15:06
УАМБ оголосила конкурс грантів для місцевих медіа
УАМБ оголосила конкурс грантів для місцевих медіа
Українська Асоціація Медіа Бізнесу (УАМБ) оголосила про старт конкурсу проєктів для локальних медіа з розвитку цифрових платформ.

Конкурс відбувається в рамках проєкту УАМБ «Ефективні місцеві ЗМІ: цифровий розвиток для залучення громад» за фінансової підтримки Європейського Союзу.

Загальна мета проєкту — підвищення ефективності місцевих ЗМІ як сучасних цифрових платформ для розвитку громад та розв'язання їхніх проблем.

«Цей конкурс має на меті підтримати ЗМІ, які працюють на локальному рівні та бажають створити/покращити власні цифрові платформи. Війна не скасовує потреби у розвитку громад — скоріше навпаки, створює нові виклики, які долати легше, коли у громадах працюють ефективні платформи для комунікації між різними групами людей», — ідеться у повідомленні УАМБ.

На конкурс слід подавати проєкти, які будуть сприяти збільшенню цифрової аудиторії місцевих медіа, що дозволить значно розширити донесення до громадян чесної та перевіреної інформації, допомагатиме боротися з інформаційними вкидами та спотвореними новинами та перетворить редакції місцевих медіа на мультимедійні комунікаційні платформи.

Згідно з повідомленням, конкурс відбуватиметься в два етапи, під час кожного з яких буде відібрано 25 редакцій. Організації, відібрані за грантовим конкурсом, отримають наступні види підтримки:

В оголошенні викладені критерії відповідності вимогам конкурсу, порядок подачі проєктів та відбору проєктних пропозицій, а також критерії оцінки поданих проєктів.

Для допущення до конкурсу організація має направити повний аплікаційний пакет, який складається із наступного:

Прийом заявок триває з 26 грудня 2022 року до 30 січня 2023 року. Адреса для надсилання пропозицій, а також для відповідей на запитання, вказана на сайті.

Фото: Romain Dancre on Unsplash

cs.detector.media
DMCA.com Protection Status