cs.detector.media
29.12.2022 17:45
«Як пережити смерть дитини?» – перша тема нового україномовного подкасту «Незручно»
«Як пережити смерть дитини?» – перша тема нового україномовного подкасту «Незручно»
Його створюють мама дитини з інвалідністю та психологиня.

Для більшості жінок їхні діти залишаються дітьми й з настанням повноліття, а поховати своє дитя – найгірша подія у житті будь-яких батьків. На жаль, ховати своїх дітей ми стали значно частіше через повномасштабну війну Росії в Україні. 

«Як пережити смерть дитини» — це перша тема нового україномовного подкасту «Незручно». У цьому подкасті дві ведучі, а саме – Нія Нікель, мама дитини з інвалідністю, медична активістка і підприємиця, та Віра Романова, раніше — викладачка психології у Стенфорді та КНУ ім. Шевченка, а наразі кандидатка психологічних наук, чинна консультантка та психологиня відомих міжнародних бізнесів, таких як Amazon, – обговорюють питання, які нас вчили тримати в собі.  

«Незручно – це коли ставити питання так само складно, як і давати на нього відповідь, – коментує Віра Романова. — Але ми маємо порушувати ці теми, допомагати близьким впоратися з горем та ставати сильнішими щодня».  

27 грудня вийшла перша серія подкасту «Незручно» YouTube-каналі, де відбуватимуться всі наступні прем'єри. Також створено телеграм-спільноту, де можна стежити за анонсами подкасту і ставити свої незручні питання. Новий випуск виходитиме кожні 2 тижні.

Перші теми подкасту — «Життя після смерті дитини», «Як допомагати собі та друзям в тяжкому психологічному стані», «Як пробачити собі зраду» та багато інших питань, від яких, на перший погляд, може бути ніяково. 

Цей подкаст був створений за фінансової підтримки Європейського Союзу та Федерального Міністерства економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ). Вміст публікації є одноосібною відповідальністю DW Akademie/Програми Медіафіт для Південної та Східної України та не обов’язково відображає погляди Європейського Союзу і Федерального Міністерства економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ).

cs.detector.media
DMCA.com Protection Status