cs.detector.media
26.12.2022 17:55
Створили посібник про розвиток медіа під час війни
Створили посібник про розвиток медіа під час війни
На 28 сторінках розповідають про досвід роботи українських редакцій і дають поради.

У Перемишлі на конференції «МедіаФіт» команда MDF представила перед українськими медійниками посібник про те, як розвивати медіа під час війни. 

У ньому зібрали досвід експертів контенту та дистрибуції. Додали до цього успішні кейси українських редакцій про те, як вони працювали і розвивалися в воєнних умовах. Все це для того, щоб сформулювати практичну відповідь на питання «Як побудувати медіа під час війни?».  

У контент-гайді можна дізнатися:

«Цей посібник — це унікальна річ, якої немає в жодній іншій країні світу. На жаль, він виник через війну і через те, що ми разом з нашими медіапартнерами переналаштовували процеси та придумували нові контентні продукти під нові запити аудиторії. Це титанічна робота редакцій, яку ми плануємо розповсюдити в інших країнах і розказати, як побудувати медіа під час війни», — розповіла менеджерка проєкту Анастасія Мороз

Автор і редактор гайду — Андрій Діхтяренко, експерт MDF і ведучий марафону «Єдині новини». Над гайдом працювали проєктні менеджери MDF Анастасія Мороз і Вадим Дідик, виконавчий директор MDF Євгеній Заславський, експерт MDF  і CEO у RIA Media Олег Горобець, операційна директорка Тетяна Кулькова, а також Юлія Саліженко, Анастасія Ісаєнкова і Кирил Євсєєв. 

Media Development Foundation — центр медіаекспертизи, який зосереджений на розширенні можливостей журналістів і медіаорганізацій. Під час війни організація запустила Екстрений фонд порятунку українських регіональних медіа (комплекс заходів підтримки незалежних ЗМІ), а також продовжує дослідження ринку та низку інших проєктів.

cs.detector.media
DMCA.com Protection Status