cs.detector.media
23.12.2022 17:43
У Києві відбулася Конференція фондів громад України
У Києві відбулася Конференція фондів громад України
Представники громадських організацій змогли поспілкуватися з різними міжнародними організаціями та знайти нові перспективи співпраці з ними.

Цього року на початку грудня Національна мережа розвитку локальної філантропії організувала Конференцію фондів громад України 2022. Як інформують організатори, до неї долучилися представники фондів громад з різних куточків України, а саме: Краматорськ, Вознесенськ, Стрий, Вінниця, Харків, Васильків, Гриців, Житомир, Бар, Івано-Франківськ, Березань, Боярка, Соснівка, Гостомель, Васильків, Велика Димерка.

«За чотири дні представники організацій змогли поспілкуватися з різними міжнародними організаціями та знайти нові дотичні лінії задля співпраці з ними. До заходу долучилися представники міжнародних організацій, а саме Shelter Box, Global Fund for Community Foundations, Calamos Dynamic Convertible and Income Fund, ALIGHT, Norwegian Refugee Council та багато інших», — ідеться в повідомленні.

Також фонди громад змогли отримати відповіді на питання до залучених спікерів в юридичному, комунікаційному, управлінському та інших аспектах задля підвищення інституційної спроможності та ефективності діяльності в громадах.

Проєкт впроваджується в межах проєкту «Екстрена підтримка фондів громад» в рамках Угоди між Фондом Ч.С.Мотта та громадською організацією «Ініціативний центр сприяння активності та розвитку громадського почину "Єднання"».

Національна мережа розвитку локальної філантропії – це мережа благодійних організацій, що об’єдналися з метою сприяння розвитку локальної філантропії та волонтерства в громадах, активізації жителів і підтримці громадських ініціатив.

cs.detector.media
DMCA.com Protection Status