cs.detector.media
22.12.2022 17:40
Bee Ukrainian: благодійний NFT-проєкт про людей, які захищають та підтримують Україну для збору коштів українським дітям
Bee Ukrainian: благодійний NFT-проєкт про людей, які захищають та підтримують Україну для збору коштів українським дітям
Українські волонтери створили благодійну NFT-колекцію Bee Ukrainian, що спрямована допомогти дітям, постраждалим від російської агресії. На зібрані кошти будуть закуплені ліки, вітаміни та медичні протези.

Bee Ukrainian – це NFT-колекція з 10 000 унікальних персонажів. Героїв, які трудяться заради захисту та відновлення України. Всі зображення виконані в авторському стилі, в якому українці зображені у вигляді бджіл. Серед них, наприклад, Президент України Володимир Зеленський, директор «Укрпошти» Ігор Смілянський, фронтмен гурту «Калуш» Олег Псюк та Олег Скрипка з групи «ВВ». Також у колекції є зображення з 22 іноземними знаменитостями, що активно підтримують Україну: Борисом Джонсоном, Стівеном Кінгом, Девідом Бекхемом, Ілоном Маском та іншими.

Самі розробники називають бджіл-персонажів NFT Бджовелінами на честь зенітно-ракетного комплексу Javelin, який активно використовують українські військові, та який вже став одним із символів цієї війни.

«Команда поставила перед собою ціль зібрати $1 000 000 з продажу NFT та спрямувати ці кошти на закупівлю ліків, вітамінів для дітей, що постраждали внаслідок повномасштабного вторгнення Росії в Україну. Кожна з NFT має понад 400 варіантів ознак, які промалювала дизайнер Любов Романова, містить рідкісні унікальні ілюстрації та зберігається як токен. У користувачів з будь-якої частини світу є можливість придбати NFT та допомогти закупити вітаміни й ліки для дітей з України, які постраждали від російської агресії», — зазначають організатори.

Колекція буде виставлена до повторного продажу на платформі OpenSea, а початковий мінт буде відбуватися на сайті проєкту.

Організаторами виступили «Благодійний Фонд "Українська Освітня Фундація"» та компанія Magnetto Retail Technology за участі незалежних волонтерів. Команда вже працює над іншими благодійними NFT-проєктами, які розповідають історію про війну та українців. Таким чином планують допомагати і надалі українцям.

Місія цього проєкту – поширити інформацію про героїзм кожного українця та допомогти вистояти у цій боротьбі за нашу свободу.

cs.detector.media
DMCA.com Protection Status