cs.detector.media
14.12.2022 16:22
Наталка Пономарів стала керівницею комунікаційного напряму в «Опорі»
Наталка Пономарів стала керівницею комунікаційного напряму в «Опорі»
Спеціалістка працюватиме над комунікаційними завданнями та допомагатиме «Опорі» в роботі з медіа та партнерами.

Наталка Пономарів очолила комунікаційний напрям громадянської мережі «Опора». Про це вона сама повідомила у фейсбуці.

«Організація, яку давно знаю, шалено поважаю і не перестаю дивуватися обсягу роботи, який вона на собі тягне. Собі за завдання ставлю робити цю роботу помітнішою. А це (крім спостереження за виборами, про яке в Україні, впевнена, знають усі) і документування воєнних злочинів Росії, і наближення міжнародного трибуналу для Путіна, і оцінка безпеки наших громад для майбутнього повоєнного відновлення і моніторинг соціальних мереж», — написала Наталка Пономарів.

Раніше Наталка Пономарів працювала у Prosto Production, на hromadske та у Liga.net. Вона є випускницею Києво-Могилянської академії.

«До громадянської мережі "Опора" долучилася Наталка Пономарів, яка працюватиме над комунікаційними завданнями команди та допомагатиме бути більш ефективними в роботі з медіа та партнерами», — підтвердила координаторка громадянської мережі «Опора» Ольга Айвазовська.

Нагадаємо, «Опора» була серед громадських організацій, які закликали ухвалити зміни до виборчого законодавства у сфері медіа та агітації. Також «Опора» збирає докази воєнних злочинів Росії, щоб надати їх трибуналу в Гаазі.

cs.detector.media
DMCA.com Protection Status