cs.detector.media
22.11.2022 12:19
8 грудня — благодійний воркшоп «Як місцевим мешканцям боротися за свої потреби»? (кейс Совських ставків)
8 грудня — благодійний воркшоп «Як місцевим мешканцям боротися за свої потреби»? (кейс Совських ставків)
Участь у воркшопі — за донат на підтримку ЗСУ.

У четвер, 8 грудня, о 17:00 у Zoom відбудеться благодійний воркшоп від «Вокс Україна» «Як місцевим мешканцям боротися за свої потреби»? (кейс Совських ставків). Його проведе журналіст та громадський активіст Андрій Яніцький. Докладна інформація — за лінком: https://fb.me/e/3b0luCuf8

«Звідки черпати сили, де брати ресурси і мотивацію, як долати перешкоди та хто і що може в цьому допомогти, розповість журналіст, економічний оглядач та громадський активіст Андрій Яніцький під час благодійного воркшопу "Вокс Україна"», — повідомляють організатори.

Участь традиційно — за донат на підтримку ЗСУ. Заповнюючи гугл-форму, додайте скріншот, який підтвердить, що напередодні події ви задонатили на один із рахунків для допомоги ЗСУ чи на рахунок обраного Вами благодійного фонду. Сума благодійного внеску має бути вищою за 100 гривень.

Як підтвердження реєстрації Ви отримаєте лист-запрошення із лінком на ZOOM. Якщо Ви оплатите воркшоп, але з тих чи інших причин не зможете взяти в ньому участь, ми надішлемо Вам запис за запитом.

Учасники воркшопу дізнаються:

Реєструйтеся на лекцію за посиланням: https://forms.gle/qjdwZRDx6HgZNc5N6

Реєстрація триває до 18:00 7 грудня.

Колаж: Вокс Україна

cs.detector.media
DMCA.com Protection Status