cs.detector.media
16.11.2022 16:46
5 грудня — Форум розвитку громадянського суспільства 2022
5 грудня — Форум розвитку громадянського суспільства 2022
Форум відбудеться в Києві офлайн, у захищеному укритті.

Організатори щорічного Форуму розвитку громадянського суспільства проанонсували черговий захід, що відбудеться 5 грудня. 

Ось повний анонс Форуму:

Важкі часи потребують сміливих рішень. Тож улюбленій події активістів, благодійників і волонтерів — бути, попри всі складнощі й небезпеку. Ми знову зберемося усі разом, щоб вчитися, надихатися, обмінюватися досвідом, мережуватися... А понад усе — обійматися, мовчати у пам'ять про загиблих, планувати нашу перемогу та справедливий суд.

Форум знову чекає усіх, кому не байдужа доля України. Цьогоріч наша стійкість стала прикладом і натхненням для усього світу. Саме в Україні сьогодні вирішується, чи спроможна світова система безпеки підтримувати мир на планеті. Чи існуватиме завтра світ, в якому розмаїття є запорукою процвітання та розвитку? Відповідь сьогодні дає Україна — основний елемент Вільного Світу», — ідеться в повідомленні організаторів.

Вільне майбутнє для цілого світу створюють люди, які раніше навіть уявити не могли, що вони здатні вивозити людей з окупації; давати прихисток і їжу тим, хто втратив дім; шукати зброю та знаходити кошти для її купівлі, адвокатувати допомогу Україні у Брюсселі та Вашингтоні. 24 лютого ми всі прокинулися волонтер/ками і сьогодні саме волонтери є основним елементом українського громадянського суспільства.

5 грудня, в Міжнародний день волонтера, запрошуємо відсвяткувати внесок кожного українця у нашу перемогу.

А перемога обов'язково настане! Сміливі та згуртовані єдиною метою, українці вже стали уособленням життєстійкості. Наші меми, гумор, винахідливість, наша впертість і вміння брати відповідальність на себе, не чекаючи команд із «центрів прийняття рішень» — основні елементи нашої перемоги. Запрошуємо разом пошукати й інші, важливі не тільки для перемоги, але й для повоєнного розцвіту України.

Отже, Форум запланований на 5 грудня, проходитиме він офлайн у Києві, в захищеному укритті, та онлайн, на сайті події.

«Ми очікуємо багато нових ініціатив серед учасників, насичені панельні дискусії, презентації донорських фондів та проєктів міжнародної технічної допомоги, практичні воркшопи для підвищення спроможностей організацій громадянського суспільства, майстер-класи, ярмарки соціальних бізнесів, улюблене "Кафе відкриттів та інсайтів", і звичайно ж історії успіху, які надихають. Незабаром детальніше розкажемо про кожну із цих активностей», — резюмують організатори.

Зареєструватися на форумі можна у цій формі, обравши опції участі (спікер, волонтер, учасник).

Якщо ви маєте ідеї щодо Форуму, будь ласка, напишіть організаторам.

Долучайтеся до сторінки події у мережі Фейсбук. 

Уже найближчим часом програма заходу, ключові спікери та сюрпризи публікуватимуться у ФБ і на сайті ednannia.ua

cs.detector.media
DMCA.com Protection Status