cs.detector.media
20.10.2022 16:34
Благодійний аукціон на Балі: як відбулася зустріч українців, що допомагають в тилу та збирають кошти на допомогу Україні
Благодійний аукціон на Балі: як відбулася зустріч українців, що допомагають в тилу та збирають кошти на допомогу Україні
15 жовтня українська громада на Балі провела благодійний захід на честь Покрови та Дня захисників і захисниць України. Головною частиною заходу став благодійний аукціон, на якому було зібрано 100 000 грн і передано їх до ініційованої Президентом України Володимиром Зеленським фандрейзингової платформи UNITED24.

На честь свята Покрови, Дня українського козацтва та Дня захисника і захисниці України в Індонезії на острові Балі провели благодійний аукціон: козацькі змагання для чоловіків та культурну програму. Усі лоти з аукціону були представлені українцями, українськими бізнесами та брендами, створеними та представленими на Балі.

Основна мета аукціону — збір коштів на допомогу Україні, розвиток української спільноти на острові, підтримка один одного та збереження українських традицій. Цього разу на захід вдалося зібрати 150 українців. Це усі, хто вкладає свій час, талант чи ресурси, захищаючи майбутнє нашої країни, вимушено перебуваючи за кордоном. Українське ком’юніті на Балі стрімко розвивається та проводить подібні заходи тут регулярно.

Організували та провели захід Дмитро Піддубний та Олена Чуй за підтримки команди волонтерів (Максима Рибальченка, Поліни Копицької, Світлани Знайко, Сержа Проше) та спонсорів заходу (Liga Tenis, Макс Дем‘янюк, Alex Villas, Netero). На аукціоні було зібрано 34 201 000 індонезійських рупій, разом із додатковими 5,8 млн рупій від лідера громади та співорганізатора заходу Дмитра Піддубного це склало 40 001 000 індонезійських рупій, що дорівнює 100 000 гривень. За порадою надзвичайного та повноважного посла України в Республіці Індонезія Гамяніна Василя Івановича кошти були відправлені до ініційованої Президентом України Володимиром Зеленським фандрейзингової платформи UNITED24.

cs.detector.media
DMCA.com Protection Status