cs.detector.media
18.10.2022 15:48
Створено нову організацію, щоб посилити акції на підтримку України по всьому світу
Створено нову організацію, щоб посилити акції на підтримку України по всьому світу
Її заснували представники організацій «Повернись живим», «Ukraїner» та GogolFest.

Засновник «Повернись живим» Віталій Дейнега, менеджерка спільнот «Ukraїner» Софія Анжелюк та івент-менеджерка GogolFest Марія Мороз створили організацію, щоб допомагати українським громадам по всьому світу проводити акції на підтримку України.

Проєкт має назву «KLYCH» і вже співпрацює з організаторами найбільших проукраїнських акцій в США, зокрема Нью-Йорку, Бостоні, Чикаго, Остіні, Сан-Антоніо, Атланті та багатьох інших містах.

На цих вихідних по всьому світу пройшла акція на підтримку захисників України, яку для «Кличу» розробив засновник UA Animals і Gres Todorchuk PR Олександр Тодорчук. У рамках акції українці ставали навколо визначних памʼяток архітектури або дітей, щоб нагадати світу, що сили оборони України зараз захищають не тільки нас, а й всю цивілізацію. Метою акції було спонукання інших країн до якнайшвидшого надання Україні зброї (зокрема ППО).

Під егідою «KLYCH» акція пройшла в десятках міст у Сполучених Штатах, а також у європейських містах.

Ідея акції швидко стала масовою і її підхопили партнерські організації та окремі ініціативи по всьому світу. В результаті акції пройшли в більш ніж сімдесяти містах, зокрема й у Нью-Йорку, Вашингтоні, Бостоні, Чикаго, Торонто, Берліні, Празі, Вільнюсі, Осло, Варшаві.

Їх можна знайти в соціальних мережах за тегом #defendingUkraine.

Крім того, «KLYCH» брав участь в організації акцій в Північній Америці, які проходили у відповідь на обстріли Києва тиждень тому. Організація вже анонсує наступні події, зокрема розгортання найбільшого прапора України в різних містах США та акції в соціальних мережах до Хелловіну, які популяризуватимуть українську культуру та міфологію в США та світі.

Стежити за анонсами, щоб узяти участь в наступних акціях та долучитись, можна в соціальних мережах проєкту: інстаграмі, фейсбуці, телеграмі.

Організатори дякують за підтримку друзям та партнерам по всьому світу: ICUV – International Centre for Ukrainian Victory, Communities Army Of Ukraine та активним учасникам і учасницям в Північній Америці:

Chicago, IL, Anatolii Konovaliuk, UCCA-IL, Board Member

Chicago, IL, Liliia Popovych, UMANA Illinois

Austin, TX, Kateryna Voinova community organiser from Liberty Ukraine Foundation and Austin TX Ukrainians

San Antonio, TX, Olenka Bravo Ukrainian San Antonio

Boston, MA, Ivanka Roberts, Ukrainian American activist, president of Ukrainian Cultural Center of New England

New York, NY, Arthur Zgurov, “Razom for Ukraine”, head of the pro-Ukrainian protest team, leader of a pro-Ukrainian anti war protest in NYC

New York, NY, Aleksandr Krapivkin, Activist of Razom for Ukraine

Atlanta, GA, Olga Gorman (Motriy), Social activist, co-creator, and organizer of Ukrainian Rallies,  Mother’s Marches, and cultural events where we collect aid for Ukraine.

cs.detector.media
DMCA.com Protection Status