cs.detector.media
14.09.2022 13:48
Проєкт PlantIn запустив благодійну платформу для підтримки заповідних територій
Проєкт PlantIn запустив благодійну платформу для підтримки заповідних територій
Це – перший досвід допомоги українського стартапу заповідникам і нацпаркам.

Проєкт PlantIn запустив благодійну платформу для підтримки Української природоохоронної групи – громадської організації, яка займається практичною охороною дикої природи України. Інтерактивна карта показує, які природні території перебувають у найбільшій небезпеці, використовуючи для цього фото до російського вторгнення та після.

Мова про Кінбурнську косу, Асканію-Нову, Єланецький степ, парк Залісся, Чорнобильський ліс, Мезинський та Гетьманський парки, Центр генетичних ресурсів України.

Усі кошти, зібрані через платформу, будуть передані фонду Української природоохоронної групи та розподілені між локаціями відповідно до їхніх матеріальних потреб. Зокрема, потрібні корми для тварин, паливо, будівельні матеріали, техніка; окремою статтею витрат є розмінування територій. 

PlantIn – продукт, що входить до екосистеми Genesis. На даний момент у PlantIn більше 12 мільйонів завантажень. Мобільний додаток працює на основі ML-технологій і розпізнає більше 18 000 рослин та їхні хвороби (за фотографіями та у режимі реального часу). PlantIn займає друге місце у plant care ніші в App Store.

cs.detector.media
DMCA.com Protection Status