cs.detector.media
19.08.2022 13:37
Let’s do it Ukraine офіційно оголосив підготовку до Всесвітнього дня прибирання
Let’s do it Ukraine офіційно оголосив підготовку до Всесвітнього дня прибирання
Цьогоріч подія адаптована до сучасних реалій і продовжена у часі з 17 серпня по 17 вересня 2022 року.

Всеукраїнський молодіжний рух Let’s do it Ukraine оголосив старт підготовки до Всесвітнього дня прибирання в Україні, найбільшої екологічної події осені, який адаптували до сучасних реалій і продовжили у часі з 17 серпня по 17 вересня 2022 року. 

17 серпня 2022 року організатори презентували формати участі, які будуть різні в залежності від географічного розташування та безпеки: 

Для закладів освіти оголосили конкурс, детальніше про умови участі можна дізнатися у Положенні за посиланням: https://cutt.ly/nflKgaR

Українців закордоном також запрошують приєднатись, які зможуть організувати онлайн або офлайн прибирання, долучитись до міжнародної події, подякувати приймаючим містам та підтримати своє рідне місто навіть на відстані.

Результати участі кожного у Всесвітньому дні прибирання можна зареєструвати за посиланням до 25 вересня 2022 року включно https://forms.gle/zjQtrZoL3KXZ5hP18

Організатори закликають не робити масові скупчення та брати участь лише у прибираннях на рекомендованих та дозволених локаціях органами місцевого самоврядування, попередньо пройшовши інструктажі техніки безпеки та під час сигналу тривоги проходити в укриття. 

«Сьогодні росія продовжує плюндрувати українське довкілля та перетворювати наші домівки на будівельне сміття. З початку війни в Україні вже утворилася велика кількість відходів руйнації. Масштаби руйнувань вражають. Попри це, приємно бачити, що у такий складний час, українці продовжують звертати увагу на чистоту довкілля – упорядковують подвір’я та сортують відходи. Деякі допомагають рятувальникам розбирати завали та прибирати відходи руйнації», – зазначив Руслан Гречаник, Перший заступник Міністра захисту довкілля та природних ресурсів України.

Організатор: Всеукраїнський молодіжний рух Let’s do it Ukraine спільно з міжнародним рухом Let’s Do It World за підтримки Міністерства молоді та спорту України, Міністерства освіти і науки України, Міністерства захисту довкілля та природних ресурсів України, Київської міської державної адміністрації, Всеукраїнського молодіжного центру, органів виконавчої влади, місцевого самоврядування, громадських організацій, об’єднань, соціально відповідального бізнесу та медіа. Партнер заходу Національний комплекс «Експоцентр України», Товариство Червоного Хреста України, ГО «Альфа Сенс Дефенс», «Квіткова мафія». 

Фото: Let’s do it Ukraine 

cs.detector.media
DMCA.com Protection Status