cs.detector.media
28.07.2022 09:37
28 липня — пресконференція «Війна Росії з Богом» про руйнування культових споруд
28 липня — пресконференція «Війна Росії з Богом» про руйнування культових споруд
Експерти, релігієзнавці, представники державного сектору розкажуть про проблему руйнувань культових споруд, що стало, по суті, одним з головних злочинів російських військових. Йтиметься також і про важливість документування таких злочинів.

Центр Громадянських Свобод і Український кризовий медіацентр запросили журналістів на брифінг, щоб обговорити ситуацію, в якій опинилися релігійні організації України після початку повномасштабної агресії РФ проти України.

Захід відбудеться в Українському кризовому медіацентрі (Київ, вул. Хрещатик, 2), початок о 16:00. Трансляція заходу пройде на веб-ресурсах Українського кризового медіа-центру та Центру Громадянських Свобод. Також на ресурсах УКСЦ і ЦГС передбачений зворотній зв'язок зі спікерами та модератором заходу.

Питання до обговорення:

Спікери:

Захід відбувається в межах проєкту «Пункт 7» (офіційна назва «Сприяння соціальній згуртованості в Україні») у партнерстві «Восток SOS» і Центру Громадянських Свобод за підтримки Американської асоціації юристів Ініціативи верховенства права в Україні ABA ROLI Ukraine.

Акредитація для ЗМІ: Анна Трушова , anna.trushova@ccl.org.ua

Реєстація за посиланням: https://forms.gle/ZdwoV2DJyXfMdsaW8

Робочі мови: українська та англійська (буде забезпечено переклад).

 

cs.detector.media
DMCA.com Protection Status