cs.detector.media
27.07.2022 16:07
28 липня — лекція «Як працювати під час війни та не збожеволіти — науковий погляд»
28 липня — лекція «Як працювати під час війни та не збожеволіти — науковий погляд»

Подію організовує громадська організація Inscience і LIFT99 Kyiv Hub; вона відбудеться в Києві за адресою вул. Володимирська, 101, початок о 18:00. Реєстрація за посиланням.

«Ідея. Мотивація. Команда. Три базові інгредієнти для тих, хто втілює свою ідею. Наприклад, через розвиток стартапу. Та війна вносить свої корективи у знайомі правила. Як продовжити рухатися вперед, ставити цілі та «подружитися» зі стресом? І чи варто взагалі з ним дружити?» — йдеться в анонсі події у фейсбуку.

Питання для обговорення:

Спікер — Ілля Бачурін, соціальний психолог, спеціаліст з поведінкової економіки та психології. Консультант із питань психічного здоров’я в організаціях. Працював як психолог і консультант з понад 50 компаніями в Україні і світі (Genesis, 3shape, Beetroot, BAT, SnapChat, Electrolux та ін). Експерт проєкту «Важливо як ніколи» від Inscience та ЮНІСЕФ в Україні, де лідери думок разом із лікарями та вченими діляться корисною інформацією про ментальне та фізичне здоров’я під час війни.

Лекція триватиме годину. Учасники та учасниці події отримають презентацію та конспект з основними тезами та рекомендаціями лектора.

cs.detector.media
DMCA.com Protection Status