cs.detector.media
24.06.2022 12:41
30 червня — презентація аналітичного звіту «Війна у цифровому вимірі і права людини»
30 червня — презентація аналітичного звіту «Війна у цифровому вимірі і права людини»
Захід відбудеться онлайн у Zoom упродовж 10:00 – 12:00.

Громадська організація «Платформа прав людини» презентує аналітичний звіт «Війна у цифровому вимірі і права людини» і проведе дискусію з експертами. Для участі необхідно зареєструватись за посиланням.

«Чи достатню увагу приділяла держава захисту прав людини, коли вводила обмеження на свободу вираження поглядів, збирала персональні дані, обмежувала доступ до публічної інформації та інтернету в цілому. Відповіді на ці запитання шукали наші експерти, збираючи і аналізуючи інформацію про те що відбувалося у цифровому вимірі в період з 24 лютого по 30 квітня 2022 року», — йдеться в анонсі події на сайті ППЛ.

Аналітичний звіт включив розділи:

Попередня програма заходу за посиланням.

У заході візьмуть участь адвокатеса, медіаюристка, керівниця юридичного напряму ГО «Платформа прав людини» Людмила Опришко, керівниця проєкту «Моніторинг ситуації зі свободою в інтернеті в Україні» Олександра Степанова, медіаюрист ГО «Лабораторія цифрової безпеки» Максим Дворовий, консультант з цифрових технологій, експерт ГО «Інтерньюз-Україна» Віталій Мороз, медіаексперт Олександр Бурмагін, юристка ГО «Платформа прав людини» Ольга Вдовенко, медіаюрист ГО «Платформа прав людини» Євген Воробйов.

cs.detector.media
DMCA.com Protection Status