cs.detector.media
27.05.2022 15:02
30 травня — воркшоп «Правові аспекти реєстрації та діяльності ОГС у Польщі»
30 травня — воркшоп «Правові аспекти реєстрації та діяльності ОГС у Польщі»

ІСАР Єднання та Центр демократії та верховенства права (ЦЕДЕМ) у партнерстві з Європейським центром некомерційного права Stichting (ECNL) запрошують на захід лідерів, керівників та юристів організацій громадянського суспільства України, які зацікавлені розширити роботу організацій за межі України на територію Польщі. Із попередньою програмою події можна ознайомитись за посиланням.

Захід відбудеться 30 травня об 11:00 онлайн у платформі Zoom. До участі запрошуються тільки зареєстровані учасники. Зареєструватися просять за посиланням до 27 травня, 17:00.

Воркшоп проводять, щоб презентувати міжнародний досвід реєстрації організацій громадянського суспільства та закордонних філій у Польщі, масштабувати роботу організацій, збільшити можливості для їхнього сталого розвитку, а також залучити до більш ефективного мережування з закордонними неприбутковими організаціями.

За підсумками воркшопу планується підготовка інформаційно-роз'яснювального матеріалу для українських ОГС та організація проведення низки точкових консультацій для груп українських ОГС.

У випадку виникнення будь-яких додаткових питань можна звертатися до Анни Ісічко, координаторки проєкту «Ініціатива секторальної підтримки громадянського суспільтва України» ЦЕДЕМ поштою a.isichko@cedem.org.ua або на ФБ @Anna Isichko

cs.detector.media
DMCA.com Protection Status