cs.detector.media
01.02.2022 11:36
Перемоги і загрози січня у сфері реформ — версія Коаліції РПР
Перемоги і загрози січня у сфері реформ — версія Коаліції РПР
У Коаліції РПР відзначили ухвалені ініціативи на підтримку політв'язнів, національного спротиву та книговидання. Водночас зауважили, що в січні Верховна Рада «робила спроби підтримати тютюнові корпорації, намагалася відновлювати “кращі практики” Радянського Союзу та створити ризики для збільшення державного боргу».

Громадська спілка «Коаліція Реанімаційний пакет реформ» оприлюднила на сайті інфографіки, присвячені результатам роботи Верховної Ради в січні 2022-го.

Перемогами назвали ухвалення трьох законопроєктів:

Серед загроз — неспроможність ухвалити в другому читанні законопроєкт №4135 (Стратегія антикорупційної політики на наступні до 2025 року). В організації додали, що також існує ризик в разі ухвалення трьох проєктів законів — щодо економічного паспорта українця, внесення змін щодо реклами тютюнових виробів, а також внесення змін, згідно з якими канал «Дом» став би загальнонаціональним.

 

Нагадаємо, «Коаліція РПР» щомісяця аналізує законопроєкти, які позитивно й негативно впливають на демократичне становлення України та сприяють розвитку громадянського суспільства. Результати моніторингу відображають в інфографіці. Раніше «Детектор медіа» публікував перелік перемог і загроз вересняжовтнялистопада і грудня. Як підсумкок «Коаліція РПР» назвала топ-10 ухвалених у 2021 році законопроєктів щодо реформ

 

cs.detector.media
DMCA.com Protection Status