cs.detector.media
28.11.2021 13:26
30 листопада — дискусія «Халепа день, або чому помилок не варто боятись»
30 листопада — дискусія «Халепа день, або чому помилок не варто боятись»

Захід проведуть у рамках Х Форуму розвитку громадянського суспільства; початок о 15:35 на локації «Олімпійський дворик». Представниці організацій громадянського суспільства розкажуть про невдачі та як впоралися з ними.

«Нам усім трохи набрид "успішний успіх" інших, правда? На цій панелі чесно та без прикрас ви дізнаєтесь, які головні невдачі спіткали учасниць протягом їх професійної кар’єри. Як «Таблеточки» замість фандрейзингової кампанії зробили інформаційну. Чому в благодійному фонді “Перпектива 21.3” почували себе колектором все літо. Як Kind Challenge запустили бігову платформу з масовими забігами напередодні локдауну. Скільки сивих волосин з’явилось на голові в комунікаційниці Zagoriy Foundation, коли підрядники пустили в друк за купу грошей не ті плакати», — йдеться в описі події.

Спікерки:

Дискусію транслюватимуть на фейсбук-сторінці та ютуб-каналі організаторів Форуму, ІСАР «Єднання».

Нагадаємо, Форум розвитку громадянського суспільства — це національна платформа для навчання, спілкування та обміну досвідом у сфері організаційного розвитку благодійних та громадських організацій. Вперше «Форум з організаційного розвитку» відбувся у 2012 році.

 

cs.detector.media
DMCA.com Protection Status