cs.detector.media
01.11.2021 15:46
До 12 листопада — прийом матеріалів на всеукраїнський конкурс для медіа «Наркозалежність vs наркополітика: проблеми та шляхи їх вирішення в Україні»
До 12 листопада — прийом матеріалів на всеукраїнський конкурс для медіа «Наркозалежність vs наркополітика: проблеми та шляхи їх вирішення в Україні»
Це конкурс журналістських матеріалів на тему наркополітики та захисту прав наркозалежних/пацієнтів замісної підтримувальної терапії (ЗПТ) для медійників(ць) національних і регіональних медіа).

Міжнародний благодійний фонд «Альянс громадського здоров’я» організовує конкурс для медіа «Наркозалежність vs наркополітика: проблеми та шляхи їх вирішення в Україні» вдруге. Організатори зазначили, що приймають роботи авторів(ок) чи редакційних колективів, які оприлюднили матеріал з 1 січня по 12 листопада 2021 року.

Зазначається, що конкурс для медіа створений, щоб ширше розповісти українцям(кам) про сучасні методи профілактики та лікування наркозалежності з акцентом на надання ЗПТ, збільшення доступу наркозалежних пацієнтів до комплексних послуг державної програми з профілактики ВІЛ/СНІДу, вірусного гепатиту С, туберкульозу, проблеми дотримання прав тих, кого торкнулася проблема наркозалежності.

Журі визначить по одному переможцю/ниці в категоріях «Телебачення та радіо», «Друкована преса», «Інтернет-видання», «Блогінг». Переможці/ниці отримають дипломи та заохочувальні призи.

Вимоги до конкурсних матеріалів:

Кінцевий термін подання матеріалів — 12 листопада 2021 року (18:00).

За перебігом конкурсу ви можете стежити на сайті фонду та FB-сторінці.

Найкращі матеріали будуть опубліковані на інформаційних ресурсах МБФ «Альянс громадського здоров’я», тому, надсилаючи заявку на конкурс, автори/ки автоматично дозволяють такі публікації.

Конкурс відбувається за підтримки Глобального фонду для боротьби зі СНІДом, туберкульозом та  малярією.

 

cs.detector.media
DMCA.com Protection Status