cs.detector.media
01.09.2021 16:18
До 30 вересня — набір журналістських робіт на конкурс «Суд людською мовою»
До 30 вересня — набір журналістських робіт на конкурс «Суд людською мовою»
Взяти участь можуть журналіст(к)и, блогер(к)и та студент(к)и спеціальності «журналістика».

Щорічний конкурс журналістських робіт «Суд людською мовою» заснувала правозахисна громадська організація «Вектор прав людини». Він відбудеться втретє. Як повідомили організатори на сайті, на конкурс приймають роботи на судову тематику у форматах тексту, відео й аудіо, опубліковані після 30 вересня 2020 року. Роботи відзначатимуть за номінаціями:

Для участі в конкурсі слід до 30 вересня заповнити онлайн-форму, подати роботу та ознайомитися з положенням про конкурс. Учасникам, які збираються подати кілька робіт, потрібно заповнити онлайн-форму для кожної публікації окремо.

Студент(к)ам, які не мають досвіду публікації матеріалів у ЗМІ, організатори запропонували опублікувати свої роботи в ресурсному хабі Інституту журналістики КНУ імені Тараса Шевченка «Права людини та медіа діяльність». Для цього роботу необхідно надіслати на електронну адресу kshenderovskij5@gmail.com із темою листа «Публікація роботи для участі в Конкурсі «Суд людською мовою» та коротким супровідним листом. Після публікації на цьому ресурсі можна подавати заявку на участь роботи в конкурсі.
 
Контакт для довідок: trialinsimplewords@gmail.com.

cs.detector.media
DMCA.com Protection Status