cs.detector.media
11.08.2021 15:43
17 серпня — правозахисний клуб «Україні 30. Еволюція правозахисного руху за роки незалежності»
17 серпня — правозахисний клуб «Україні 30. Еволюція правозахисного руху за роки незалежності»
Запрошені учасники проаналізують становлення правозахисного руху за часів незалежності України.

Правозахисний клуб організовують громадська організація «Центр громадянських свобод» і платформа «Правозахисний порядок денний». Зазначається, що учасники обговорять, як змінювалося ставлення суспільства і держави до активістів-правозахисників, чи дотримуються сьогодні основні свободи і яку роль у становленні правозахисного руху відіграють патріотичні, культурологічні та просвітницькі організації.

«Ми сподіваємося побачити об’єктивну ситуацію стосовно того, що сьогодні зроблено для розвитку суспільства, де поважають людську гідність, чи створюється необхідне середовище для зростання нового покоління правозахисників і правозахисниць», — йдеться в анонсі події у фейсбуку. 

Учасники: 

Подію модеруватиме Ірина Славінська, виконавча продюсерка «Радіо Культура», журналістка, радіоведуча, перекладачка.

Захід відбудеться в правовому клубі «Правокатор» за адресою місто Київ, вул. Дмитрівська, 80, (3-й поверх), початок о 15:00. Подію транслюватимуть у прямому ефірі на фейсбук-сторінках ППД і ЦГС та на ютьюб-каналі.

Реєстрація на захід за посиланням.

За додатковою інформацією можна звертатися до Максима Стасюка з Центру громадянських свобод за телефоном 095 859 27 60 або електронною поштою human.rights.agenda.ua@gmail.com.

Захід відбувається за підтримки ПРООН в Україні.

cs.detector.media
DMCA.com Protection Status