cs.detector.media
23.06.2021 14:55
Громадський сектор і медіа України запрошують на другий міжнародний онлайн-нетворкінг
Громадський сектор і медіа України запрошують на другий міжнародний онлайн-нетворкінг
Громадські організації, фонди, молодіжні асоціації, ЗМІ та виші 10 країн шукатимуть партнерів і створять спільні проєкти. Чотири найкращі проєкти отримають фінансову підтримку.

Відкритий конкурс для організацій громадянського суспільства Civil Match 2.0 відбудеться впродовж 1 – 3 липня, повідомили в пресслужбі Всесвітнього культурного центру Goethe Institut. Зазначається, що на цьому етапі організації шукатимуть партнерів для втілення міжнародних проєктів, а 22 – 26 вересня на Форумі Civil Match учасники можуть отримати початкові кошти для реалізації проєктів і взяти участь у значущих дискусіях. Для участі в конкурсі потрібно заповнити анкету до 29 червня.

Нагадаємо, Civil Match — інтенсивний онлайн-нетворкінг для агентів суспільних змін, що дає можливість знайти партнерів, синхронізувати цінності, створити спільні проєкти й отримати спільне фінансування на них. Мета ініціативи — заохочувати співпрацювати громадський сектор країн Східного партнерства (Вірменія, Азербайджан, Білорусь, Грузія, Молдова, Україна), а також у Польщі, Німеччині, Франції та Росії.

Програму ініціюють Всесвітній культурний центр Goethe Institut в Україні та МЗС Німеччини у партнерстві з компанією Digitizing Space, Федеральною агенцією з громадянської освіти Німеччини, українською ГО «Інша Освіта» та Східноєвропейською мережею з питань громадянського виховання.

Пріоритетні чотири напрями проєктів для Civil Match у 2021 році — плюралізм і ЗМІ, культура та цінності, освіта та навчання, вирішення конфліктів. Найкращий проєкт із кожного з чотирьох напрямів отримає фінансування в 1000 євро.

У Goethe Institut додали, що захід вирішили повторити після успіху Civil Match у 2020 році. Тоді учасники подали 238 проєктів, а захід відвідали більше 1000 представників понад 600 організацій.

cs.detector.media
DMCA.com Protection Status