cs.detector.media
10.06.2021 17:44
У проєкт «100 вчинків відповідальних громадян» шукають амбасадорів у 19 містах
У проєкт «100 вчинків відповідальних громадян» шукають амбасадорів у 19 містах
Заявки приймають до 14 червня.

Як повідомили в Центрі демократії і верховенства права, «100 вчинків відповідальних громадян» — довгостроковий проєкт. Повідомляється, що він передбачає створення списку 100 вчинків відповідальних людей, які позитивно змінюють як своє життя, так і життя своєї сім'ї, громади, міста. Проєкт виконує ЦЕДЕМ у партнерстві з Національним Демократичним Інститутом (НДІ). Медійний партнер — TheUkrainians Media.

Відбір регіональних амбасадорів здійснюватиметься на конкурсній основі, повідомили в ЦЕДЕМ. Організатори оберуть по одному амбасадору з 19 міст України: Львів, Луцьк, Івано-Франківськ, Чернівці, Дрогобич, Одеса, Херсон, Миколаїв, Дніпро, Сєвєродонецьк, Краматорськ, Харків, Чугуїв, Житомир, Полтава, Суми, Чернігів, Черкаси, Богуслав.

Зазначається, що амбасадор періодично допомагатиме під час проведення публічних заходів, формувати спільноти відповідальних та проактивних мешканців свого міста, поширюватиме інформацію про проєкт у місцевих медіа та соцмережах, залучатиме громадян для участі в заходах проєкту. Щоб стати амбасадором, потрібно заповнити форму до 14 червня. Оголосити результати конкурсного відбору планують 17 червня.

Із запитаннями організатори закликали звертатися через пошту ua100actions@gmail.com з темою «100 вчинків. Запитання». 

Нагадаємо, ЦЕДЕМ випустив юридичний порадник для активістів про взаємодію з правоохоронцями в разі нападів і погроз.

cs.detector.media
DMCA.com Protection Status