cs.detector.media
08.06.2021 11:02
10 червня — правозахисний клуб «10 незручних питань для президента. Два роки потому»
10 червня — правозахисний клуб «10 незручних питань для президента. Два роки потому»
Початок о 16:00 у Zoom.

Під час дискусії експерти в сфері правозахисту обговорять роботу Президента за два роки та спробують проаналізувати, чи стримав Президент слово щодо втілення необхідних реформ і чи можна назвати реформами зміни, що відбулися.

«Два роки тому, під час кампанії на виборах президента України, Коаліція правозахисних організацій «Правозахисний порядок денний» презентувала 10 незручних запитань до кандидатів у президенти, пов’язаних із захистом прав людини в Україні. Це були питання про законодавчі реформи, захист активістів та розслідуванні гучних кримінальних справ, відповідей на які, уникли більшість з кандидатів. Питання потребували змістовного обговорення, яке б демонстрували розуміння правозахисного світогляду кандидатів», — зауважили організатори.

Учасники обговорення:

Реєстраційна форма тут. Посилання організатори надішлють на пошту, вказану в заявці. Захід також транслюватимуть на фейсбук-сторінках ППД та ЦГС та на Youtube-каналі.

За додатковою інформацією можна звертатися до Ліліченко Марини, Центр громадянських свобод, 0972533875, human.rights.agenda.ua@gmail.com

cs.detector.media
DMCA.com Protection Status