cs.detector.media
25.11.2020 17:17
Створено онлайн-хаб для співпраці бізнесу та культури
Створено онлайн-хаб для співпраці бізнесу та культури
Business Culture Hub ‒ це регулярні онлайн-зустрічі представників бізнесу та культури, метою яких є обмін досвідом та пошук спільних форматів партнерства.

Український культурний фонд спільно із CSR Ukraine, експертною організацією Центр «Розвиток КСВ», запускають Business Culture Hub для сприяння співпраці бізнесу, громадського сектору та культури. Про це повідомляє Центр «Розвиток КСВ».

Створення хабу стало результатом круглого столу «Співпраця бізнесу та культури: нові реалії», на якому представниці та представники компаній разом з експертками УКФ та Центру «Розвиток КСВ» говорили про необхідність покращення співпраці бізнесу та культурних проєктів.

Саме сфера культури зазнала значних збитків під час пандемії COVID-19, наголосила Марина Саприкіна, керівниця Центру «Розвиток КСВ»: «Продажі впали на 50% у перші місяці карантину, а бюджетні видатки на реалізацію проєктів скоротились удвічі. Саме тому підтримка бізнесу та пошук нових шляхів співпраці є ключовою для креативних проєктів».

Business Culture Hub ‒ це регулярні онлайн-зустрічі представників бізнесу та культури, метою яких є обмін досвідом та пошук спільних форматів партнерства. У межах зустрічей учасники зможуть розповідати про проєкти, плани та ініціативи, шукати нових партнерів та дізнаватись про «внутрішню кухню» культурного сектору. Ідею Business Culture Hub уже підтримали такі компанії, як Carlsberg Україна, IDS Borjomi, GlobalLogic.

«Партнерство є одним зі значних ресурсів розвитку культури, і УКФ працюватиме над створенням платформи для прозорої та стабільної комунікації між представниками бізнес-середовища та культури задля розбудови екосистеми культури та креативності в країні», – зауважила Ірина Осадча, заступниця виконавчої директорки з питань організаційного розвитку УКФ.

Перша зустріч відбудеться 3 грудня 2020 року о 10:30. Для участі слід зареєструватися до 2 грудня включно за посиланням.

Анонси наступних заходів публікуватимуться на сторінках Центру «Розвиток КСВ» та УКФ у Facebook.

Нагадаємо, що в інтерв’ю «Детектору медіа» представники Всеукраїнської асоціації музичних подій розповіли про нові карантинні обмеження та їхній вплив на сферу культури, а також про державну підтримку галузі.

Нещодавно відбувся IV щорічний міжнародний форум «Креативна Україна», учасники якого зустрічалися з прем’єр-міністром Денисом Шмигалем та обговорювали, як допомогти креативній індустрії в умовах коронакризи.

cs.detector.media
DMCA.com Protection Status