cs.detector.media
07.10.2020 16:00
Громадське радіо запустило новий проєкт про енергетику
Громадське радіо запустило новий проєкт про енергетику
По буднях в ефірі радіо також виходитимуть енергетичні новини.

Громадське радіо 7 жовтня запустило нову програму «Рада нацбезпеки та енергетики», ведучим якої став виконавчий директор радіо Кирило Лукеренко. Проєкт РНБЕ виходитиме в прямому ефірі щосереди, о 10:07. Про це радіо повідомило 7 жовтня.

«Енергетична незалежність – це одна зі складових національної безпеки. Громадське радіо вирішило глибше розібратися у цій темі, бо наша аудиторія – люди вдумливі й самостійні, хочуть і мають право про це знати», – розповів пан Лукеренко.

Ведучий у кожному випуску обговорюватиме з державними діячами, політиками, лідерами громад, бізнесменами та науковцями реформування енергетичного сектору України.

У першому випуску Кирило Лукеренко поговорив з членом Наглядової ради Інституту енергетичних стратегій Юрієм Корольчуком про співпрацю Україна-ЄС у галузі енергетики на тлі візиту президента Володимира Зеленського до Брюсселю.

Крім того, по буднях, о 15:00 й о 21:00, в ефірі Громадського радіо виходитимуть енергетичні новини.

Проєкт реалізується за підтримки USAID Проєкту енергетичної безпеки (ПЕБ), який працює на зміцнення енергетичної безпеки України та перетворення енергетичного сектору країни в сучасну рушійну силу економічного зростання, орієнтовану на ринок та інтегровану в ЄС. USAID ПЕБ також має на меті допомогти Україні покращити енергопостачання та пом’якшити наслідки російської агресії.

Нагадаємо, 17 серпня 2020 року на Громадському радіо стартувала нова програма «Що там місцеві», а 28 серпня 2020 року відбулася прем’єра нової авторської програми журналіста та ведучого Андрія Куликова – «Ну і тиждень». 

Фото: Громадське радіо

cs.detector.media
DMCA.com Protection Status