cs.detector.media
21.09.2020 12:55
22 вересня — Національна радіодискусія «Якою має бути молодіжна політика»
22 вересня — Національна радіодискусія «Якою має бути молодіжна політика»

Напередодні другого читання законопроєкту №3718 «Про основні засади молодіжної політики» представники законодавчої та виконавчої влади, міжнародних організацій, громадських та молодіжних організацій обговорять засади молодіжної політики.

Дискусія відбудеться в ефірі «UA: Українське радіо». Початок о 10:00. 

В «UA:Українське радіо» нагадують, що донедавна молодіжна політика в Україні регулювалась законодавством, ухваленим майже двадцять років тому. 21 липня 2020 року у першому читанні був ухвалений законопроєкт №3718 «Про основні засади молодіжної політики». Він запроваджує сучасні підходи до ведення політики щодо молоді та в молодіжних організаціях. «Поговоримо про зменшення офіційного віку молоді, фінансування молодіжних організацій за рахунок державних грантів, покращення молодіжної інфраструктури і принцип “рішення молоді за участі молоді”», — зазначили організатори.

Учасники й учасниці дискусії:

Телефон студійного вайберу для повідомлень (097) 107-107-9, для дзвінків (044) 239-6292.

Дискусія організована Українським радіо спільно з Мінмолодьспорту та громадськими організаціями НСОУ «Пласт», «Детектор медіа», «Лабораторія демократичних трансформацій», УНЦПД та ВГО «Агентство охорони прав виконавців».

cs.detector.media
DMCA.com Protection Status